03.09.15

Dukani Lasanje


Antud lasanje retsepti pakkus P.Dukan ise. Olen järgi proovinud, ja meeldis kohe kindlasti! Ei tunne üldse puudust, et seal originaal lasanjelaaste vahel pole. Kuid kindlasti uurin ka sellist retsepti et valikuvõimalus ka teil oleks.



500 g sobivat hakkliha
3 keskmist baklažaani
3 keskmist tomatit
1 keskmine sibul
150 ml suhkruta tomatikastet (poest ostetud või isetehtud)
150 g kuni 7% juustu
50g kuiva kuni 10% juustu, parmesani sarnast (võib ka ilma)
basiilik
timjan
oliiviõli 1 tl
sool, pipar

Peske baklažaanid ja lõigake pikkupidi 1-1.5 cm paksusteks viiludeks. Soolake ja laske 10 min seista.
Praadige oliiviõlil hakkliha, lisage maitseained, tomatikastet, hakkige juurde sibul ja muud maitserohelist.

Baklažaani viilud kergelt praadida mõlemalt poolt.

Nüüd võtke sobiv tulekindel anum ja laduge esimene kiht baklažaani viiludest. Peale natuke hakkliha, viilustatud tomateid ja riivitud juustu. Korrake.
Kõige peale riivitud kuiv kuni 10% juust (kui on). Küpsetage 200 kraadi juures 15 min.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar