Kohe kindlasti pole see õige Napoleoni tordi maitse, kuid ajab asja ära ja on meeldiva õrna maitsega.
Vahustage munad ja segage hulka tärklis ning maitseained ja suhkruasendaja. Küpsetage mittenakkuval pannil nagu pannkooke. 1-2 lusikatäit ühe pannkoogi tarvis. Küpsetage neid nii, et nad kuivemad oleks. Viimane pannkook kuivataga maksimaalselt (ärge laske kõrbema). Ja kasutage kaunistuseks puruna.
Soojendage pliidil piim. Seni segage kokku kõik kuivained. Segage piimale hulka seni, kuni kreem paksuks muutub. Laske jahtuda ja määrige pannkoogide peale ladudes üksteise peale. Kaunistuseks raputage peale puru.
Vaata ka:
Vahvli Napoleonikook
põhi:
3 muna
2 spl maisi tärklist/izolaat proteiini
suhkruasendaja
vanilje
kreem:
3 spl 0% piimapulbrit
1 spl maisi tärklist/izolaat proteiini
suhkruasendaja
220 ml 0% piima
vanilje
Vahustage munad ja segage hulka tärklis ning maitseained ja suhkruasendaja. Küpsetage mittenakkuval pannil nagu pannkooke. 1-2 lusikatäit ühe pannkoogi tarvis. Küpsetage neid nii, et nad kuivemad oleks. Viimane pannkook kuivataga maksimaalselt (ärge laske kõrbema). Ja kasutage kaunistuseks puruna.
Soojendage pliidil piim. Seni segage kokku kõik kuivained. Segage piimale hulka seni, kuni kreem paksuks muutub. Laske jahtuda ja määrige pannkoogide peale ladudes üksteise peale. Kaunistuseks raputage peale puru.
Vaata ka:
Vahvli Napoleonikook
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar