23.10.15

Brownie

Retsepti autor: Julia Atajeva

2 muna
1 spl (20g) maisitärklist/izolaat proteiini (Lisa 1)
1 spl kohupiimakreemi või tavalist kohupiima (20g)
1 tl (7g) kuni 11% kakaod (Lisa 1)(kasutateds (Lisa 1)(kasutateds 0-3% kakaod, ei loeta seda Lisana)
2 spl (40g) ERYTHRITOL (ainult see suhkruasendaja annab selle õige brownie maitse)
näpuotsatäis soola
suhkruasendaja (Erythritol pole eriti magus ja sellest võib väheseks jääda)
1 tl oliiviõli
vaniljet
1 tl lahustuvat kohvi
1 spl glüteeni (soovi korral)

Soojendage ahi 160C-ni.

Eraldage munakollased munavalgetest. Vahustage munakollased erythritoliga kuni segu valgeks muutub. Lisage tavaline suhkruasendaja, maitseained, kohupiim, õli ning kuivained.
Vahustage eraldi munavalged tugevaks vahuks. Ettevaatlikult segage munakollase segu juurde ning valage väiksemasse vormi (nt. leivavorm) ja küpsetage 20-25 min. 180 C juures.
Soovi korral võite peale valmistada glasuuri.

Lisade norm: 2 lisa = 1 päeva norm (kasutades 0-3% kakaod ja proteiin izolaati tärklise asemel, võib tarbida rünnakust)

Vaata veel:

"Niiske" brownie

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar