20.10.15

Starbaksi porgandikook


põhi:

1 muna
2 spl kaerakliisid (18-20g)
1 spl tärklist (20g) (1 Lisa)
1/2 porgandit (80-100g)
4 spl 0% piima (60 ml)
0.5 tl küpsetuspulbrit
suhkruasendaja

kreem:

180-200g 0% ohupiimakreemi
0.5 sidruni riivitud koort
suhkruasendaja


Lisade norm: 1 lisa = 1 päeva norm

Vahustage muna, lisage piim ja jahuks jahvatatud kliid. Laske seista 5 min. Pärast lisage ülejäänud kuivained.
Riivige porgand peenel riivil. Segage kõik ühtlaseks taignaks.
Küpsetage (kuni 22cm vormis) 180C juures 20-25 min. Või küpsetage mittenakkuval pannil tasasel tulel suletud kaane all umbes 3-4 min mõlemalt poolt.

Valmis põhi jahutage maha ja lõigake neljaks võrdseks osaks. Määrige vahele kreemi ja laske seista 1-2 tundi külmkappis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar