11.11.15

Laisad "CINNABON" saiakesed

Antud nimetus tähendab kõigest - kaneelisaiu. Nende valmistamiseks pakun kahte erinevat retsepti. See siin on laisem variatsioon.



taigen

30 g jahvatatud kaerakliisid (ca. 2 spl)
20 g maisitärklist (1 spl) (1Lisa) / või proteiinisolaati või 3 spl 0% piimapulbrit (siis võib rünnakust)
suhkruasendaja
4 suuremat muna
150 g 0% kohupiimakreemi
10 g küpsetuspulbrit
vaniljet
tsipake soola

täidis

1 muna
suhkruasendaja
vaniljet
7 g kaneeli

glasuur

150 g 0% kohupiimakreemi
45 g 0% piimapulbrit (ca. 2 spl) (1Lisa)
suhkruasendaja
vaniljet


Soojendage ahi 180 kraadini.
Küpsetamiseks kasutage u. 34x23 ahjuplaati.

Valmistage täidis segades kokku kõik koostisosad.

Valmistage taigen. Segage kokku kuivained ja sõeluge läbi. Vahustage munad ja lisage suhkruasendaja, maitseained ning kohupiim. Lisage läbisõelutud kuivained ja segage korralikult läbi, et ei jääks tükke.
Valage taigen küpsetuspaberiga kaetud pannile (kui kasutate silikoonvormi, ei pea küps.paberit panema). Küpsetage eelsoojendatud ahjus 10 min, kontrollige valmidust hambaorgiga.
Valmis biskviit katke 2/3 täidisega ning see järel katke puhta köögirätiga ja rullige kokku ning tõstke jahtuma. Jahtunud biskviit tõstke külmkappi 30 min-iks.

Valmistage glasuur segades kokku kõik koostisosad.

Külmkapis seisnud rullbiskviit lõigake 6-ks osaks ning määrige lõikekohad ülejäänud täidisega. Tõstke ahju 180C juures ja küpsetage 10-12 min.
Valmis saiakesed katke glasuuriga ning pakkuge külmalt või soojalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar